Slide One
Slide Two
Slide Three
kPNI Groepsconsulten

Loop je al een lange tijd met klachten die maar niet weg gaan? Ben je klaar met zalfjes smeren, pilletjes en poeders nemen die alleen maar wat symptomen bestrijden? Ben je bereid om het heft in handen te nemen en op een betaalbare manier met behulp van vele wetenschappelijk bewezen leefstijl handvatten te werken aan de oorzaak van jouw klachten? Zelf weer de controle over jouw gezondheid nemen? Weer stap voor stap de beste versie van jezelf worden? En vind je het leuk om dat proces samen met anderen door te maken? Dan is een groepstraject wat voor jou! 

Wat hebben klachtenbeelden zoals chronische ontstekingsklachten aan de botstructuren, een depressie en bijvoorbeeld een auto immuun ziekte aan de schildklier met elkaar gemeen? De vraag is: wat eigenlijk niet! In de basis ontstaan deze klachtenbeelden op eenzelfde manier: het lichaam is op een aantal cruciale momenten in tijd en omstandigheden in conflict gekomen met de beschikbare energie en bouwstoffen. Het moest maatregelen nemen en keuzes maken en is chemisch uit balans gegaan. Dit gegeven maakt het ook mogelijk om in de basis mensen met verschillende klachten tegelijk te helpen.

Werkwijze

In een kleine groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen ga je in totale discretie aan je eigen klachtenbeeld werken. Je doet het werk natuurlijk zelf en tegelijkertijd laad je je ook op aan de ervaringen en processen van anderen in de groep. Toch fijn als je weet dat je niet de enige bent die het soms lastig vindt om te veranderen en af en toe een stok achter de deur nodig heeft ;-). Het is wetenschappelijk bewezen dat support van gelijkgestemden tijdens een veranderproces jouw proces gemakkelijker maakt en je verder helpt dan dat je alleen voor elkaar zou krijgen. Door de kleine groep is er volop persoonlijke aandacht.

In 3 sessies van 2,5 uur leer waarom jouw lichaam klachten heeft, waar deze klachten vandaan komen en hoe je je lichaam helpt om het weer op te lossen. Na elke sessie heb je een set handvatten die je meteen dezelfde dag nog kan toepassen. We geven jou na elke sessie even de tijd om dit ook te doen zodat je lijf ook de tijd krijgt om e.e.a. te verwerken. Het lichaam houdt stiekem namelijk helemaal niet van verandering en de kleinste structurele verandering geeft het grootste resultaat.

Wil je meer informatie over de groepstrajecten? Neem gerust even contact op.

Deze groepstrajecten vallen niet onder de vergoeding van de zorgverzekeraars.