Slide One
Slide Two
Slide Three
Succesverhalen

Een aantal mensen die eerder bij kPNI Centrum onder behandeling zijn geweest, delen hier hun ervaringen. Het zijn succesverhalen van kPNI! Zowel jong als oud, man of vrouw kon geholpen worden.

Karen – 42 jaar

Darm- en schildklierklachten

Na ruim 10 jaar worstelen met darmen die maar niet goed wilden functioneren kwam ik via via bij Ischa terecht. Ondanks allerlei aanpassingen in mijn voedingspatroon bleef het rommelen en nam mijn energie steeds verder af. Moedeloos werd ik er van.

De zoektocht naar de oorsprong van mijn klachten heeft even geduurd. Maar gaandeweg vielen er gelukkig steeds meer puzzelstukjes op hun plek. Wat ik heel fijn vind aan Ischa is dat ze echt samen met je op zoek gaat naar de bron van het probleem. Daarbij legt ze duidelijk uit wat er aan de hand is in het lichaam. Dit doet ze met veel geduld , enthousiasme en een flinke dosis humor. Ze is vasthoudend, leergierig en heel betrokken. Het feit dat Ischa samenwerkt met huisartsen  heb ik ook als groot pluspunt ervaren.

Het lek hebben we inmiddels boven en behandeld. Ik voel me weer veel energieker dan ik me in jaren heb gevoeld. Wat een verademing!

Wim - 65 jaar

Burn-out

Ik was op zoek naar wie mij uit mij Burn-out kon helpen, want ik was niet gek, het was niet onmogelijk, maar ik was moe van alles wat het leven met zich meebracht. Mensen wat kan men zichzelf van alles aanrichten.

Kom ik via een onderzoek bij Check Yourself terecht bij Ischa. Ze raakte met haar deskundigheid meteen een gevoelige snaar. Na een uitvoerig kennismaking- en analysegesprek, hebben we eerst een noodplan toegepast. Het is teveel om uit te leggen, maar ik kwam bij Ischa met een energie niveau van 20%, zat al ruim een half jaar thuis in de ziektewet en bracht meeste tijd niets doende door. Na de eerste behandeling en gesprekken waar veel inzicht gegeven werd kwam “gelukkig” mijn energie niveau terug, zodat ik nu op 70% zit. Ik leer ontzettend veel over hoe ik en hoe mijn lijf in elkaar zit. Maar vooral hoe voeding en leefstijl een belangrijk onderdeel tot verbetering van mijn toestand kan brengen. Ik ben van opvatting dat kPNI (klinische  Psycho Neuro Immunologie) in de gezondheidszorg nog veel meer kan bijdragen aan heling en vooral preventieve heling van je lichaam en geest.

Robin - 29 jaar

PCOS

Ruim een jaar geleden ben ik via een vriendin bij  Ischa terecht gekomen om te werken aan mijn Pcos. Voordat ik wilde proberen om zwanger te raken wilde ik het een kans geven op via mijn voeding en levensstijl mijn cyclus weer stabiel te krijgen. Vanaf de eerste afspraak gaf Ischa mij een heel vertrouwd gevoel.

Binnen een jaar was mijn cyclus stabiel en nu ben ik zonder hormoonbehandelingen zwanger!
Ik ben Ischa heel erg dankbaar en raad het iedereen aan!