Slider
Werkwijze

Samen werken we op een open, doelgerichte en praktische manier naar de beste versie van jou. Het leven wat je tot nu toe hebt geleefd heeft je gebracht waar je nu bent. En dat is niets om je voor te schamen! Je hebt nog steeds een onbeantwoorde zoektocht, en bleef zoeken. dSamen kijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat je komt waar je wilt zijn, vooruit kijken!

1. Intake

Tijdens deze eerste afspraak vraag ik uitgebreid jouw klachtenbeeld uit en zet het in een tijdlijn. Door een tijdlijn te maken kan ik de samenhang van het klachtenbeeld bepalen en maken we als het ware een “film“ van jouw klachtenbeeld. 

2. Puzzelen

N.a.v. de intake krijg je een aantal gerichte thuis testjes en vragenlijsten, zorgen we voor inzicht in jouw voedingspatroon. labwaarden en verzamelen zo de ontbrekende “puzzelstukken” om de “ film” van jouw klachtenbeeld compleet te maken.

3. Behandelplan

Je ontvangt van mij een behandelplan en uitgebreid leefstijlsadvies om jouw klachtenbeeld aan te pakken. En na akkoord van jou, gaan we aan de slag met de behandeling.