Slide
Hier stopt jouw onbeantwoorde zoektocht!

AiCo Health wordt één met kPNI Centrum

Met groot enthousiasme delen we het nieuws dat AiCo Health zal samensmelten met kPNI Centrum. Deze vereniging zal onze krachten bundelen en onze gezamenlijke missie versterken onder de vlag van kPNI Centrum. In de loop van 2024 zullen onze nieuwe (online) diensten beschikbaar worden op de vernieuwde website van kPNI Centrum.We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze uitgebreide en verbeterde community.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste cursussen, programma’s en trajecten!

Gezond zijn, bakken vol energie hebben en lekker in je vel zitten. Wie wil dit niet? Toch lijkt het soms moeilijk om dit voor elkaar te krijgen. Voordat je het weet heb je klachten die steeds vervelender worden of alsmaar terugkomen. Je smeert een zalfje of neemt medicatie maar de oorzaak wordt niet opgelost en je blijft maar tobben. Intussen blijft je zoektocht naar antwoorden en een blijvende oplossing voor jouw klachten onbeantwoord en draai je steeds verder vast. Moet je zo dan maar rond blijven lopen? Gelukkig niet!

Word weer de beste versie van jezelf! Ga met klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI) voor een integrale geneeskundige aanpak waarin je de samenhang en oorzaak van je klachtenbeeld aanpakt en jouw lichaam als geheel weer geeft wat het nodig heeft om lekker in de flow te komen. In de afgelopen jaren hebben we honderden mensen met de meest uiteenlopende klachten op verschillende manieren mogen helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Energiek, flexibel en gezond. Dat kun jij ook!

Wat is kPNI?

Klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI) is complete geneeskunde. Het bestudeert hoe het lichaam als geheel functioneert en samenwerkt, hoe het kan dat iemand klachten krijgt of ziek wordt en wat er moet gebeuren om weer echt gezond te worden op alle niveaus.

Aanbod en mogelijkheden

Elk persoon is anders, elke zoektocht naar gezondheid is anders en elk budget is anders. Daarom bieden we vanuit kPNI Centrum verschillende mogelijkheden om jouw klachten bij de oorzaak aan te pakken. Kies wat het beste bij jou past!

Reviews van cliënten
Monique
5
september 2023
“Het was en is altijd fijn om met Ischa te praten. Ze weet echt heel veel en denkt met je mee. Ze luistert naar je vraag en gaat daar mee aan de slag. het zijn stappen die je helpen de juiste weg te kiezen, de juiste kant op te gaan om de oorzaak, oorzaken aan te pakken. Ik ben nog niet waar ik zijn wil, maar ik ben al een eind op weg dankzij de stappen die we hebben gezet.”
Paul
5
juli 2023
“Ischa Gijzel is een klasse therapeut! Luistert goed, vraagt goed door, geeft goede adviezen -die ver voorbij het beperkte ‘denken’ gaan van officiële medici- en vooral: enthousiasmeert en bemoedigd! Top!!!”
Esther
5
juli 2023
“vriendelijk ontvangen, zeer kundig consult (mijn gevoel) gevoel dat ik echt serieus genomen werd. Waar ik bij artsen tegenaan liep pluist de therapeut helemaal uit! En een lieve vrouw ( therapeut) rustig en zeer gedreven . Erg fijn!”
Iris
5
mei 2023
“Ik vond het heel fijn, duidelijk en heb alle vertrouwen er in !”

Vergoedingen zorgverzekeraars

We zijn aangesloten bij de beroepsgroep CAT. Wanneer je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen dan kan het zijn dat je een deel van de investering terug krijgt. Om hier zeker van te zijn kun je het beste even contact opnemen met je eigen verzekering, gezien de enorme hoeveelheid polissen die er zijn. We boeken op de prestatiecode “24000 behandeling orthomoleculaire geneeskunde”.

Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten

We vallen als Kwaliteitstherapeut onder de Wkkgz-klachtenrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).
GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.
Voor meer informatie over mijn klachtenregeling, klik op onderstaand logo.