Helpende hand
Contactgegevens kPNI Centrum

kPNI Centrum werkt op twee verschillende vestigingen in de regio Rotterdam. Het is ook mogelijk om online afspraken te maken. Alle vestigingen zijn goed met de auto en openbaar vervoer bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid. De vestigingen zijn toegankelijk voor mindervaliden en er is een wachtruimte aanwezig. In Schiedam en Vlaardingen is er een invalidentoilet aanwezig, in Krimpen aan de Lek niet.  kPNI Centrum werkt nauw samen met verschillende zorgpartners in Rotterdam en omstreken.

Heb je problemen met het plannen van een afspraak of twijfel je welke afspraak voor jou het handigste is?
Neem dan contact op met de praktijk: info@kpni-centrum.nl of telefonisch via 06 – 57 63 22 59

Vestiging Vlaardingen

Huisartsenpraktijk De Kleine Heemtuin
Marnixlaan 5
3132 PL Vlaardingen

☎️ 06 57632259
📧 info@kpni-centrum.nl

Het gebouw staat aan het einde van de Marnixlaan, waar gratis parkeergelegenheid beschikbaar is. Onze praktijk bevindt zich op de begane grond, direct links van de ingang. Bij aankomst meld je je bij de receptie en kun je plaatsnemen in de wachtkamer. Je behandelaar zal je daar op de afgesproken tijd persoonlijk komen ophalen.

Vestiging Krimpen aan de Lek

Jordens Fysio Medisch Centrum
Marijke Staete 6
2931 WB Krimpen aan de Lek

☎️ 06 57632259
📧 info@kpni-centrum.nl

In de omliggende straten is gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Je herkent het gebouw aan de opvallende oranje stickers op de ramen. Neem plaats in de wachtkamer. Je behandelaar zal je daar op de afgesproken tijd persoonlijk komen ophalen.