Helpende hand
Contactgegevens kPNI Centrum

kPNI Centrum werkt op drie verschillende vestigingen in de regio Rotterdam. Het is ook mogelijk om online afspraken te maken. Alle vestigingen zijn goed met de auto en openbaar vervoer bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid. De vestigingen zijn toegankelijk voor mindervaliden en er is een wachtruimte aanwezig. In Schiedam en Vlaardingen is er een invalidentoilet aanwezig, in Krimpen aan de Lek niet.  kPNI Centrum werkt nauw samen met verschillende zorgpartners in Rotterdam en omstreken.

Heb je problemen met het plannen van een afspraak of twijfel je welke afspraak voor jou het handigste is?
Neem dan contact op met de praktijk: info@kpni-centrum.nl of telefonisch via 06 220 58 730

Vestiging Schiedam

Huisartsenpraktijk Schiedam Noord
Kerklaan 33
3121 KC Schiedam
woensdag aanwezig

T. 06 22058730
@. info@kpni-centrum.nl

In de buurt kun je gratis parkeren. Het gebouw herken je aan de opvallende blauwe pui, waar Apotheek de Slimme Watering zich op de begane grond bevindt. Onze kamer bevindt zich op de eerste etage. Om er te komen, loop je lang de apotheek naar het trappenhuis. Ga naar de eerste etage en volg de gang naar links. Neem plaats in de wachtkamer. 

Vestiging Krimpen aan de Lek

Jordens Fysio Medisch Centrum
Marijke Staete 6
2931 WB Krimpen aan de Lek
donderdag en / of vrijdag aanwezig

T. 06 22058730
@. info@kpni-centrum.nl

In de omliggende straten is gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Je herkent het gebouw aan de opvallende oranje stickers op de ramen. Neem plaats in de wachtkamer. Je behandelaar zal je daar op de afgesproken tijd persoonlijk komen ophalen.

Vestiging Vlaardingen

Huisartsenpraktijk De Kleine Heemtuin
Marnixlaan 5
3132 PL Vlaardingen

T. 06 22058730
@. info@kpni-centrum.nl

Het gebouw staat aan het einde van de Marnixlaan, waar gratis parkeergelegenheid beschikbaar is. Onze praktijk bevindt zich op de begane grond, direct links van de ingang. Bij aankomst meld je je bij de receptie en kun je plaatsnemen in de wachtkamer. Je behandelaar zal je daar op de afgesproken tijd persoonlijk komen ophalen.