Vrouw bij zonsopgang
Het team van kPNI Centrum

Ischa Gijzel (Oprichter en mede-eigenaar)
Behandelaar, spreker en opleider

Locatie: Krimpen a/d Lek
Opleidingen:
• Klinische Psychoneuroimmunologie (kPNI)
• Orthomoleculaire geneeskunde
• Voeding
• Medische en psychosociale basiskennis (HBO)

Na een start in het bedrijfsleven heb ik mij gedurende 6 jaar via diverse opleidingen bekwaamd in het opsporen van de oorzaak en het integraal behandelen van een klachtenbeeld. Mijn sterkste punt is het vermogen om abstract verbindingen te leggen en snel de rode draad van een ziektebeeld vast te stellen. Door mijn uitgebreide ervaring beschik ik inmiddels over veel tools om vastgelopen patronen en processen weer in de flow te krijgen. Uitgestudeerd raak ik denk ik nooit, bij elke casus zie ik hoe waanzinnig het lichaam functioneert en hoe goed het weer in balans kan komen als het maar in de juiste omstandigheden wordt gebracht. En omdat je met elkaar meer weet dan alleen, werk ik daarbij graag samen met diverse (huis)artsen, specialisten, collega- therapeuten en aanvullende disciplines. Inmiddels verzorg ik ook lezingen en lesdagen waarmee ik mijn kennis met andere zorgprofessionals kan delen.

Jacqueline Ter Hofstede
Behandelaar

Locatie: Schiedam
Opleidingen:
• Klinische Psychoneuroimmunologie (kPNI),
• Dietary and Nutritional Therapy (England)
• Voeding & diëtetiek

Na mijn opleiding Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik in diverse commerciële functies gewerkt, totdat ik een burn out kreeg. Ik kwam toen in contact met een Orthomoleculaire therapeut die mij zo goed heeft geholpen dat ik na korte tijd weer aan het werk kon gaan. Ik heb me toen wel gerealiseerd dat mijn interesse nog steeds sterk uitging naar mens, voeding en gezondheid. Inmiddels was ik met man en kinderen naar Engeland verhuisd. In Londen heb ik de tweejarige studie Nutritional Therapy gevolgd als aanvulling op mijn opleiding Diëtetiek. Omdat je nooit te oud bent om te leren en kennis, kunde en wetenschap zich blijft ontwikkelen ben ik een aantal jaar geleden aan de opleiding kPNI gestart en inmiddels afgerond. Samen met u werk ik graag aan een gezonder, fitter en energieker leven.

Marsha Goosens (Mede-eigenaar)
Bedrijfsvoering

Hoewel ik geen behandelaar ben, weet ik uit ervaring hoe waardevol een kPNI traject kan zijn in je zoektocht naar antwoorden en oplossingen met natuurlijke interventies en de kracht van je mindset. Ik heb ontdekt dat ik veel meer invloed heb dan ik dacht. Begrijpen hoe je lichaam functioneert, waarom het bepaalde keuzes maakt en hoe strategieën omkeerbaar zijn, is een van de pijlers van een behandeltraject bij kPNI-Centrum. Ik raakte tijdens mijn eigen traject gefascineerd over de wonderen wereld van mijn lichaam en geest en dat heeft mij niet meer losgelaten. Ischa en ik hebben daarom onze handen ineengeslagen om onze impact te vergroten en meer mensen controle terug te geven over hun eigen gezondheid. Dat doen we inmiddels via twee ondernemingen: kPNI Centrum en AiCo Health. Mijn jarenlange ervaring vanuit project- en procesmanagement komt nu goed van pas om alle (bedrijfs)processen achter de schermen soepel te laten verlopen!

Reviews van cliënten
Adriaan
5
februari 2023
“Wat ik mooi vind, is dat Ischa naar het geheel kijkt en niet alleen naar een klacht op zich. Door haar deskundigheid en haar persoonlijke, enthousiaste aanpak is een afspraak in haar praktijk, voor mij altijd weer een fijn moment en geeft mij hoop dat er oplossingen zijn voor mijn gezondheid!”
Christine
5
februari 2023
“Het contact verliep aangenaam, persoonlijk, goed voorbereid en prettig. Er werd alle tijd genomen en er was ruimte voor verdieping en vragen. Ik heb direct uit de eerste intake al goede inzichten.”
Monique
4
februari 2023
“Ik kon mijn klachten ruim toelichten op mooie vragen.”
Elly
4
maart 2023
“Fijn gesprek, deskundig”
Roosmarijn
5
maart 2023
“Fijn om bij Ischa te zijn. Ze begrijpt het en kijkt naar het geheel.”
Samenwerkingen