Slider
Over ons

Uit eigen ervaring weet ik wat het is om problemen in je energiehuishouding te hebben. Hoe moeilijk de zoektocht soms is om uit te vinden waarom je je niet lekker voelt en wat het effect op jouw lichaam is wanneer je het wel weer goed functioneert.

Na een start in het bedrijfsleven heb ik mij enkele jaren geleden via opleidingen in voeding, HBO Medische en psychosociale basiskennis, orthomoleculaire geneeskunde en klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI) bekwaamd in het opsporen van de oorzaak van een klachtenbeeld. En vooral in het terug in balans krijgen van het lichaam. Uitgestudeerd raak ik denk ik nooit, elke casus brengt weer nieuwe stof met zich mee en daarnaast:  het vakgebied is gewoon te dynamisch, interessant en leuk!

Ik zie in mijn drukke praktijk elke dag hoe waanzinnig het lichaam functioneert en hoe goed het weer in balans kan komen als het maar in de juiste omstandigheden wordt gebracht. En omdat je met elkaar meer weet dan alleen, werk ik daarbij fijn samen met diverse (huis)artsen, specialisten, collega- therapeuten en aanvullende disciplines.

Samenwerkingen

Jordens Fysio Medisch Centrum

Huisartsenpraktijk Schiedam Noord

Osteoyou


Osteopatie Krimpenerwaard


Oli4kids

Stefan Zwang personal training

Eet en Leef Schiedam

Ketogeen Instituut Nederland

De praktijken van de andere therapeuten van mijn intervisie groep