Slide Two
Slide Three

Hoe kan een traject bij kPNI Centrum eruit zien?

Elk persoon is anders, elke zoektocht naar gezondheid is anders en elk budget is anders. Daarom bieden we vanuit kPNI Centrum verschillende mogelijkheden om jouw klachten bij de oorzaak aan te pakken. We staan voor maatwerk en persoonlijke aandacht en begrijpen dat je vooraf wil weten waar je aan toe bent. Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden en verloop van een traject, hebben we hieronder drie trajecten weergegeven die in zo’n 95% van de gevallen aan de behoefte voldoet. De verwachtte investering en duur is per traject verschillend. Zoals gezegd is maatwerk en afwijken hiervan te allen tijde mogelijk. We starten dan ook altijd met een intake zodat we samen de beste route voor jou bepalen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsgroep CAT. Wanneer je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen dan kan het zijn dat je een deel van de investering terug krijgt. Om hier zeker van te zijn kun je het beste even contact opnemen met je eigen verzekeraar, gezien de enorme hoeveelheid polissen die er zijn. Ik boek op de prestatiecode “24000 behandeling orthomoleculaire geneeskunde”. 

TRAJECT A

kPNI Online Only

 

Een uniek online kPNI programma inclusief groepsbegeleiding.

Investering: € 299,-

Duur traject: 8 weken tot 1 jaar (Jij bepaalt het tempo)

TRAJECT B

kPNI Online Only + op maat gemaakt behandelplan

Online kPNI traject inclusief op maat gemaakt behandelplan. 

Investering: € 399,-

Duur traject: 8 weken tot 1 jaar (Jij bepaalt het tempo)

TRAJECT C

Volledig persoonlijk 1 op 1 kPNI traject

Een kPNI 1 op 1 traject inclusief een uitgebreid op maat gemaakt behandelplan.

Investering: Tussen de €650 en € 850,-

Duur traject: 4 tot 8 maanden

Succesverhalen
Slide 1

Darm- en schildklierklachten

Na ruim 10 jaar worstelen met darmen die maar niet goed wilden functioneren kwam ik via via bij Ischa terecht. Ondanks allerlei aanpassingen in mijn voedingspatroon bleef het rommelen en nam mijn energie steeds verder af. Moedeloos werd ik er van.
De zoektocht naar de oorsprong van mijn klachten heeft even geduurd. Maar gaandeweg vielen er gelukkig steeds meer puzzelstukjes op hun plek. Wat ik heel fijn vind aan Ischa is dat ze echt samen met je op zoek gaat naar de bron van het probleem. Daarbij legt ze duidelijk uit wat er aan de hand is in het lichaam. Dit doet ze met veel geduld , enthousiasme en een flinke dosis humor. Ze is vasthoudend, leergierig en heel betrokken. Het feit dat Ischa samenwerkt met huisartsen heb ik ook als groot pluspunt ervaren.

Het lek hebben we inmiddels boven en behandeld. Ik voel me weer veel energieker dan ik me in jaren heb gevoeld. Wat een verademing!

Slide 1

Burn-out

Ik was op zoek naar wie mij uit mij Burn-out kon helpen, want ik was niet gek, het was niet onmogelijk, maar ik was moe van alles wat het leven met zich meebracht. Mensen wat kan men zichzelf van alles aanrichten.

Kom ik via een onderzoek bij Check Yourself terecht bij Ischa. Ze raakte met haar deskundigheid meteen een gevoelige snaar. Na een uitvoerig kennismaking- en analysegesprek, hebben we eerst een noodplan toegepast. Het is teveel om uit te leggen, maar ik kwam bij Ischa met een energie niveau van 20%, zat al ruim een half jaar thuis in de ziektewet en bracht meeste tijd niets doende door. Na de eerste behandeling en gesprekken waar veel inzicht gegeven werd kwam “gelukkig” mijn energie niveau terug, zodat ik nu op 70% zit. Ik leer ontzettend veel over hoe ik en hoe mijn lijf in elkaar zit. Maar vooral hoe voeding en leefstijl een belangrijk onderdeel tot verbetering van mijn toestand kan brengen. Ik ben van opvatting dat kPNI (klinische Psycho Neuro Immunologie) in de gezondheidszorg nog veel meer kan bijdragen aan heling en vooral preventieve heling van je lichaam en geest.

Slide 1

PCOS

Ruim een jaar geleden ben ik via een vriendin bij Ischa terecht gekomen om te werken aan mijn Pcos. Voordat ik wilde proberen om zwanger te raken wilde ik het een kans geven op via mijn voeding en levensstijl mijn cyclus weer stabiel te krijgen. Vanaf de eerste afspraak gaf Ischa mij een heel vertrouwd gevoel.

Binnen een jaar was mijn cyclus stabiel en nu ben ik zonder hormoonbehandelingen zwanger!
Ik ben Ischa heel erg dankbaar en raad het iedereen aan!

previous arrow
next arrow

TRAJECT A: kPNI Online Only

Uniek online kPNI programma inclusief groepsbegeleiding

 • 8 lessen, te verspreiden naar eigen inzicht
 • Elke week live zoom meetings bijwonen
 • 1 jaar lang toegang

Voor wie:
Je hebt een redelijk idee waar jouw klachten vandaan komen en je wil graag weten hoe je ze bij de basis kunt aanpakken. Je zoekt praktische handvatten en doet dit graag in jouw eigen tijd en tempo. Je snapt dat lichaam en geest samenwerken en beiden aandacht nodig hebben om gezond te worden en te blijven maar je weet gewoon even niet hoe je dat in de praktijk voor elkaar krijgt.

Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld al een tijdje: te weinig energie hebben, teveel aan staan en niet goed meer kunnen ontspannen, darm-, huid- en spierproblemen ervaren, een libido hebben dat in de achtertuin ligt, moeite hebben met de suikerhuishouding of hormonaal uit balans zijn.

Totale investering  € 299,-

 • Uitgebreide 1 op 1 intake van 1,5 uur persoonlijk advies op specifieke leefstijlaspecten: € 150,-
 • Toegang online kPNI cursus: € 149,-

Duur: 8 weken tot  1 jaar (Jij bepaalt het tempo)

Bijzonderheden:

 • In dit traject heb je de mogelijkheid om in groepsverband gedurende een jaar wekelijks (online) vragen te stellen en begeleid te worden.

TRAJECT B: KPNI Online Only inclusief op maat gemaakt behandelplan

Combinatie van online traject inclusief behandelplan op maat
Je hebt al wat langer klachten en je zoekt nog naar de oorsprong ervan. Je ben misschien al bij andere specialisten of hulpverleners geweest maar je hebt het antwoord nog niet gevonden. Je wil dat er 1 op 1, een keer heel goed gekeken wordt naar de oorsprong van jouw klachten en je wil graag een behandelplan op maat. De praktische handvatten om dit verder uit te voeren pak je in je eigen tempo op in de online cursus want je begrijpt dat herstel in stappen gaat en tijd nodig heeft. Kortom; de vinger op de juiste plek te leggen zonder er een uitgebreid 1 op 1 traject van te maken.

Totale investering: € 399,-

 • Uitgebreide 1 op 1 intake van 1,5 uur: € 150,-
 • Toegang online kPNI cursus: € 149,-
 • KPNI behandelplan op maat (beperkt), inclusief advies op het gebied van aanvullend labonderzoek, suppletie en leefstijlinterventies gericht op jouw klachtenbeeld: €50,-
 • E-Consult van 30 minuten om het plan te bespreken: €50,-

Duur: 8 weken tot 1 jaar (Jij bepaalt het tempo)

Bijzonderheden:

 • Laboratoriumonderzoeken volgens prijsopgave laboratorium.
 • Elk onderdeel in het behandeltraject wordt apart in rekening gebracht. Dit voorkomt betaling in 1 keer.
 • In dit traject heb je de mogelijkheid om gedurende een jaar wekelijks (online) vragen te stellen en begeleid te worden.
 • Optioneel vervolgconsult €100,- per uur

TRAJECT C: Volledig persoonlijk 1 op 1 kPNI traject

Je hebt verschillende klachten tegelijk. Je bent al bij verschillende specialisten geweest maar niemand kan de vinger écht op de zere plek leggen. Of je hebt een diagnose ontvangen met de boodschap; leer er maar mee leven. En daar wil jij je niet bij neerleggen omdat je gelooft in de herstelkracht van jouw lichaam en geest. Je bent echt op zoek naar een traject op maat met live persoonlijke begeleiding waarin we naar de kern en rode draad van jouw klachtenbeeld gaan en geassocieerde patronen in brein, immuunsysteem en stofwisseling blootleggen. Van daaruit kunnen we weer coherentie aanbieden aan het lichaam zodat processen tussen het brein, het immuunsysteem en de rest van de chemie van het lichaam weer in de flow komen en beter gaan samenwerken. Dat is het begin van herstel.

Voor wie:
Mensen met auto inflammatoire of auto- immuun klachtenbeelden zoals Crohn of Collitis ulcerosa, Hashimoto. Neurologische klachten zoals Parkinson, traumatic brain injury, chronische onverklaarde pijn. Depressie, burn-out, fibromyalgie, pittige (onverklaarbare) allergieën, COPD, psoriasis, neurodermatitis.

Totale investering: Tussen de €650 en € 850,-

 • Uitgebreide 1 op 1 intake van 1,5 uur: € 150,-
 • KPNI behandelplan op maat (uitgebreid), inclusief advies op het gebied van aanvullend labonderzoek, suppletie, leefstijlinterventies en voedingsplan gericht op jouw klachtenbeeld: €100,-
 • Bespreking behandelplan 1 uur: €100,-
 • 3 tot 5 vervolgconsulten van 1 uur: €100,-

Duur: 4 tot 8 maanden

Bijzonderheden:

 • Laboratoriumonderzoeken volgens prijsopgave laboratorium.
 • Afhankelijk van het behandelplan vinden vervolgconsulten 1 x per 3 – 4 weken plaats. Ervaring leert dat er 3 tot maximaal 5 afspraken nodig zijn na de intake.
 • Elk onderdeel in het behandeltraject wordt apart in rekening gebracht. Dit voorkomt betaling in 1 keer.