Slide Two
Slide Three

Hoe kan een traject bij kPNI Centrum eruit zien?

Elk persoon is anders, elke zoektocht naar gezondheid is anders en elk budget is anders. Daarom bieden we vanuit kPNI Centrum verschillende mogelijkheden om jouw klachten bij de oorzaak aan te pakken. We staan voor maatwerk en persoonlijke aandacht en begrijpen dat je vooraf wil weten waar je aan toe bent. Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden en verloop van een traject, hebben we hieronder drie trajecten weergegeven die in zo’n 95% van de gevallen aan de behoefte voldoet. De verwachtte investering en duur is per traject verschillend. Zoals gezegd is maatwerk en afwijken hiervan te allen tijde mogelijk.

We starten altijd met een intake zodat we samen de beste route voor jou bepalen.

Alle behandelaren van kPNI Centrum zijn aangesloten bij de beroepsgroepen CAT of MBOG. Wanneer je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen dan kan het zijn dat je een deel van de investering terug krijgt. Om hier zeker van te zijn kun je het beste even contact opnemen met je eigen verzekeraar, gezien de enorme hoeveelheid polissen die er zijn. De consulten worden geboekt op de prestatiecode “24000 behandeling orthomoleculaire geneeskunde”. 

TRAJECT A

kPNI Online

Een uniek online kPNI programma inclusief groepsbegeleiding.

Investering: van €299 tot €379

Duur traject: 3 tot 5 maanden

TRAJECT B

kPNI Online + op maat gemaakt behandelplan

Online kPNI traject inclusief op maat gemaakt behandelplan. 

Investering: van €399 tot €479

Duur traject: 3 tot 5 maanden

TRAJECT C

Volledig persoonlijk 1 op 1 kPNI traject

Een kPNI 1 op 1 traject inclusief een uitgebreid op maat gemaakt behandelplan.

Investering: van €620 tot € 850

Duur traject: 6 tot 8 maanden

Reviews van cliënten
Adriaan
5
februari 2023
“Wat ik mooi vind, is dat Ischa naar het geheel kijkt en niet alleen naar een klacht op zich. Door haar deskundigheid en haar persoonlijke, enthousiaste aanpak is een afspraak in haar praktijk, voor mij altijd weer een fijn moment en geeft mij hoop dat er oplossingen zijn voor mijn gezondheid!”
Christine
5
februari 2023
“Het contact verliep aangenaam, persoonlijk, goed voorbereid en prettig. Er werd alle tijd genomen en er was ruimte voor verdieping en vragen. Ik heb direct uit de eerste intake al goede inzichten.”
Monique
4
februari 2023
“Ik kon mijn klachten ruim toelichten op mooie vragen.”
Elly
4
maart 2023
“Fijn gesprek, deskundig”
Roosmarijn
5
maart 2023
“Fijn om bij Ischa te zijn. Ze begrijpt het en kijkt naar het geheel.”

TRAJECT A: kPNI Online

Uniek online kPNI programma inclusief groepsbegeleiding

 • 8 modules, te verspreiden naar eigen inzicht
 • Elke week live online meetings bijwonen
 • 1 jaar lang toegang

Voor wie:
Je hebt een redelijk idee waar jouw klachten vandaan komen en je wil graag weten hoe je ze bij de basis kunt aanpakken. Je zoekt praktische handvatten en doet dit graag in jouw eigen tijd en tempo. Je snapt dat lichaam en geest samenwerken en beiden aandacht nodig hebben om gezond te worden en te blijven maar je weet gewoon even niet hoe je dat in de praktijk voor elkaar krijgt.

Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld al een tijdje: te weinig energie hebben, teveel aan staan en niet goed meer kunnen ontspannen, darm-, huid- en spierproblemen ervaren, een libido hebben dat in de achtertuin ligt, moeite hebben met de suikerhuishouding of hormonaal uit balans zijn.

Investering: vanaf € 299,- (in dit bedrag is geen rekening gehouden met eventuele vergoeding vanuit de zorgverzekering. De totale investering kan dus mogelijk lager zijn)

 • Uitgebreide 1 op 1 intake van 1,5 uur persoonlijk advies op specifieke leefstijlaspecten: € 150,-
 • Toegang online kPNI cursus: € 149,-
 • Eventueel uit te breiden met een (persoonlijk) consult: € 80,-

Duur: 3 maanden tot  1 jaar (Jij bepaalt het tempo)

Bijzonderheden:

 • In dit traject heb je de mogelijkheid om in groepsverband gedurende een jaar wekelijks (online) vragen te stellen en begeleid te worden.

TRAJECT B: KPNI Online inclusief op maat gemaakt behandelplan

Combinatie van online traject inclusief behandelplan op maat
Je hebt al wat langer klachten en je zoekt nog naar de oorsprong ervan. Je ben misschien al bij andere specialisten of hulpverleners geweest maar je hebt het antwoord nog niet gevonden. Je wil dat er 1 op 1, een keer heel goed gekeken wordt naar de oorsprong van jouw klachten en je wil graag een behandelplan op maat. De praktische handvatten om dit verder uit te voeren pak je in je eigen tempo op in de online cursus want je begrijpt dat herstel in stappen gaat en tijd nodig heeft. Kortom; de vinger op de juiste plek te leggen zonder er een uitgebreid 1 op 1 traject van te maken.

Investering: vanaf € 399,- (in dit bedrag is geen rekening gehouden met eventuele vergoeding vanuit de zorgverzekering. De totale investering kan dus mogelijk lager zijn)

 • Uitgebreide 1 op 1 intake van 1,5 uur: € 150,-
 • Toegang online kPNI cursus: € 149,-
 • KPNI behandelplan op maat (beperkt), inclusief advies op het gebied van aanvullend labonderzoek, suppletie en leefstijlinterventies gericht op jouw klachtenbeeld: €50,-
 • E-Consult van 30 minuten om het plan te bespreken: €50,-
 • Afhankelijk van voortgang en klachtenbeeld is het mogelijk om het traject  uit te breiden met aanvullende vervolgconsult(en): € 80,-

Duur: 3 maanden tot 1 jaar (Jij bepaalt het tempo)

Bijzonderheden:

 • Laboratoriumonderzoeken volgens prijsopgave laboratorium.
 • Elk onderdeel in het behandeltraject wordt apart in rekening gebracht. Dit voorkomt betaling in 1 keer.
 • In dit traject heb je de mogelijkheid om gedurende een jaar wekelijks (online) vragen te stellen en begeleid te worden.

TRAJECT C: Volledig persoonlijk 1 op 1 kPNI traject

Je hebt verschillende klachten tegelijk. Je bent al bij verschillende specialisten geweest maar niemand kan de vinger écht op de zere plek leggen. Of je hebt een diagnose ontvangen met de boodschap; leer er maar mee leven. En daar wil jij je niet bij neerleggen omdat je gelooft in de herstelkracht van jouw lichaam en geest. Je bent echt op zoek naar een traject op maat met live persoonlijke begeleiding waarin we naar de kern en rode draad van jouw klachtenbeeld gaan en geassocieerde patronen in brein, immuunsysteem en stofwisseling blootleggen. Van daaruit kunnen we weer coherentie aanbieden aan het lichaam zodat processen tussen het brein, het immuunsysteem en de rest van de chemie van het lichaam weer in de flow komen en beter gaan samenwerken. Dat is het begin van herstel.

Voor wie:
Mensen met auto inflammatoire of auto- immuun klachtenbeelden zoals Crohn of Collitis ulcerosa, Hashimoto. Neurologische klachten zoals Parkinson, traumatic brain injury, chronische onverklaarde pijn. Depressie, burn-out, fibromyalgie, pittige (onverklaarbare) allergieën, COPD, psoriasis, neurodermatitis.

Investering: vanaf € 620  (in dit bedrag is geen rekening gehouden met eventuele vergoeding vanuit de zorgverzekering. De totale investering kan dus mogelijk lager zijn)

 • Uitgebreide 1 op 1 intake van 1,5 uur: € 150,-
 • KPNI behandelplan op maat (uitgebreid), inclusief advies op het gebied van aanvullend labonderzoek, suppletie, leefstijlinterventies en voedingsplan gericht op jouw klachtenbeeld: €100,-
 • Bespreking behandelplan 1 uur: €100,-
 • Gemiddeld 4 vervolgconsulten: €80,-

Duur: 6 tot 8 maanden

Bijzonderheden:

 • Laboratoriumonderzoeken volgens prijsopgave laboratorium.
 • Afhankelijk van het behandelplan vinden vervolgconsulten 1 x per 3 – 4 weken plaats. Ervaring leert dat er 3 tot maximaal 5 afspraken nodig zijn na de intake.
 • Elk onderdeel in het behandeltraject wordt apart in rekening gebracht. Dit voorkomt betaling in 1 keer.

Prijslijst per 1 maart 2023:

  • Intake – 90 minuten 👉🏻 € 150,-
  • Consult – 60 minuten 👉🏻 € 100,-
  • Consult – 45 minuten 👉🏻 € 80,-
  • Consult – 30 minuten 👉🏻 € 55,-
  • Prikconsult – 20 minuten 👉🏻 € 35,-
  • Laboratoriumkosten 👉🏻 Conform prijsopgave. U ontvangt altijd vooraf een indicatie van de kosten.