Slide
Hier stopt jouw onbeantwoorde zoektocht!
• Vind de verklaring voor jouw klachten
• Los ze op en creëer rust in je hoofd en je lijf
• Neem de regie over jouw gezondheid

Reviews van cliënten

Onze cliënten waarderen ons met gemiddeld 4,5 ster!

Pamela
5
mei 2023
“Het was weer een zeer verhelderende en prettige bijeenkomst bij Ischa! Ik kan nu weer verder werken aan mijn herstel, Dank Dank!”
Claudia
5
april 2023
“Heel helder en fijn gesprek. Ik ben benieuwd maar heb er veel vertrouwen in. Ze kon al snel zien wat er precies mis gaat en we gaan het aanpakken. Dankjewel! Gr Claudia”
Nelleke
5
april 2023
“Vandaag was mijn eerste afspraak met Ischa. Door haar krijg ik er gewoon zin in om mijn moeheidsklachten aan te pakken! Ze tekende en verwoordde een schema van processen die zich in elk lichaam afspelen en na deze uitgebreide intake gaan we op zoek hoe mijn lichaam functioneert, wat aangepakt mag worden en waar meer balans in mag komen
Wordt vervolgd!”
Roosmarijn
5
maart 2023
“Fijn om bij Ischa te zijn. Ze begrijpt het en kijkt naar het geheel.”
Elly
4
maart 2023
“Fijn gesprek, deskundig”
Monique
4
februari 2023
“Ik kon mijn klachten ruim toelichten op mooie vragen.”
Christine
5
februari 2023
“Het contact verliep aangenaam, persoonlijk, goed voorbereid en prettig. Er werd alle tijd genomen en er was ruimte voor verdieping en vragen. Ik heb direct uit de eerste intake al goede inzichten.”
Adriaan
5
februari 2023
“Wat ik mooi vind, is dat Ischa naar het geheel kijkt en niet alleen naar een klacht op zich. Door haar deskundigheid en haar persoonlijke, enthousiaste aanpak is een afspraak in haar praktijk, voor mij altijd weer een fijn moment en geeft mij hoop dat er oplossingen zijn voor mijn gezondheid!”