Slide
Hier stopt jouw onbeantwoorde zoektocht!
Reviews van cliënten

Onze cliënten waarderen ons met gemiddeld 4,5 ster!

Suzi
4
maart 2024
“Een fijne gesprek gehad. Ik kon nog een paar uur langer blijven.”
Anita
4
maart 2024
“ik was er dit keer goed voor gaan zitten en optijd duidelijk aangegeven hoe laat ik moest stoppen en ze gaven dit ook keurig aan”
Shirley
5
maart 2024
“De afspraken ervaar ik als heel fijn. Je wordt absoluut gehoord en de hulpvraag wordt grondig aangepakt.”
Carla
5
januari 2024
“Het was fijn dat jullie de situatie al herkende na een woord van mij en ook uitleg daarover gaven.”
Monique
4
december 2023
“Er wordt naar je geluisterd en er wordt met je meegedacht. De adviezen worden goed en duidelijk uitgelegd waardoor het helder is waar je staat en waar je naar toe kan. Kortom erg tevreden!”
Sandra
5
december 2023
“Ischa heeft veel kennis en ervaring en neemt goed de tijd om alles te onderzoeken en een weloverwogen advies te geven. Verder is het een heel fijn en betrokken persoon.”
Adina
4
november 2023
“On our second meeting I got to know interesting information from the research results. The follow up recommendations could be more prompt.”
Floor
5
oktober 2023
“Ischa is een fijne, enthousiaste kPNI therapeut met zeer veel kennis. Ze weet snel door te pakken en geeft vertrouwen.”
Chantal
5
oktober 2023
“Super fijn weer!!!”
Tamara
5
september 2023
“Ischa is ontzettend goed met verbanden zien. Haar uitleg is duidelijk en ze weet heel goed aan te voelen hoe gedetailleerd ze hierin kan zijn. Ik voel me gehoord en begrepen. Omdat ik dubbel neurodivergent ben, is het wel eens een uitdaging om te begrijpen hoe mijn systemen met elkaar werken. Toch weet Ischa keer op keer precies te verwoorden wat ik voel en hoe iets bij mij werkt, en hoe we daarop in kunnen spelen.”
Monique
1
september 2023
“Vind het moeilijk om nu al een beoordeling te geven over de afspraak/oefening eerlijk gezegd. Het uiteindelijke resultaat t.o.v. mijn slaapprobleem zal mijn beoordeling gaan bepalen. Het aantal sterren houd ik nu ook laag, terwijl het er straks misschien wel 5 kunnen zijn/worden. Ik vond het vrij intensief. Als ik dacht per onderdeel dat ik er was, moest ik nog veel meer aangeven wat of ik nodig had om mijn leven in zijn totaliteit te verbeteren. Maar wie/wat gaat dit brengen? Voor nu bestaat er eigenlijk een soort van ongeloof in het vervolg. Bij het gebruik van de supplementen ervaar je een soort van grijpbaarheid, maar dat had ik bij dit onderzoek niet zo. Ik kon het onderzoek (nog?) niet combineren met het verbeteren van mijn behoorlijke sinds jaren bestaande slaapprobleem ...... . Ischa, ik hoop dat ik er wel geloof in ga krijgen na het uitvoeren/opvolgen van jouw adviezen die gaan volgen.”
Isa
5
september 2023
“Een prettig en helder gesprek met een persoonlijke benadering. Isa voelt zich gehoord. Bedankt Ischa voor het fijne intakegesprek!”
Monique
5
september 2023
“Het was en is altijd fijn om met Ischa te praten. Ze weet echt heel veel en denkt met je mee. Ze luistert naar je vraag en gaat daar mee aan de slag. het zijn stappen die je helpen de juiste weg te kiezen, de juiste kant op te gaan om de oorzaak, oorzaken aan te pakken. Ik ben nog niet waar ik zijn wil, maar ik ben al een eind op weg dankzij de stappen die we hebben gezet.”
Heleen
5
augustus 2023
“Ik had een heel prettig online consult met Ischa. Ze heeft een plan van aanpak gemaakt. Ik heb er nu al alle vertrouwen in dat dit me duidelijkheid gaat geven over mijn gezondheid.”
Paul
5
juli 2023
“Ischa Gijzel is een klasse therapeut! Luistert goed, vraagt goed door, geeft goede adviezen -die ver voorbij het beperkte ‘denken’ gaan van officiële medici- en vooral: enthousiasmeert en bemoedigd! Top!!!”
Esther
5
juli 2023
“vriendelijk ontvangen, zeer kundig consult (mijn gevoel) gevoel dat ik echt serieus genomen werd. Waar ik bij artsen tegenaan liep pluist de therapeut helemaal uit! En een lieve vrouw ( therapeut) rustig en zeer gedreven . Erg fijn!”
Iris
5
mei 2023
“Ik vond het heel fijn, duidelijk en heb alle vertrouwen er in !”
Monique
5
mei 2023
“Ischa heeft alles duidelijk verteld en uitgelegd! Geleerd dat verschillende gebeurtenissen in mijn leven van invloed (oorzaak) kunnen zijn geweest op mijn slaapprobleem. Ischa nam ook ruim de tijd voor het opnemen en bespreken van mijn tijdlijn. Hoop dat de twee onderzoeken (ontlasting + bloed) straks de oorzaken van mijn slaapprobleem duidelijk gaan maken en dat er een remedie voor bestaat! Wel was ik errruggg moe dat het toch wel intensieve gesprek en het ophalen van oud zeer.”
Pamela
5
mei 2023
“Het was weer een zeer verhelderende en prettige bijeenkomst bij Ischa! Ik kan nu weer verder werken aan mijn herstel, Dank Dank!”
Claudia
5
april 2023
“Heel helder en fijn gesprek. Ik ben benieuwd maar heb er veel vertrouwen in. Ze kon al snel zien wat er precies mis gaat en we gaan het aanpakken. Dankjewel! Gr Claudia”
Nelleke
5
april 2023
“Vandaag was mijn eerste afspraak met Ischa. Door haar krijg ik er gewoon zin in om mijn moeheidsklachten aan te pakken! Ze tekende en verwoordde een schema van processen die zich in elk lichaam afspelen en na deze uitgebreide intake gaan we op zoek hoe mijn lichaam functioneert, wat aangepakt mag worden en waar meer balans in mag komen
Wordt vervolgd!”
Roosmarijn
5
maart 2023
“Fijn om bij Ischa te zijn. Ze begrijpt het en kijkt naar het geheel.”
Elly
4
maart 2023
“Fijn gesprek, deskundig”
Monique
4
februari 2023
“Ik kon mijn klachten ruim toelichten op mooie vragen.”
Christine
5
februari 2023
“Het contact verliep aangenaam, persoonlijk, goed voorbereid en prettig. Er werd alle tijd genomen en er was ruimte voor verdieping en vragen. Ik heb direct uit de eerste intake al goede inzichten.”
Adriaan
5
februari 2023
“Wat ik mooi vind, is dat Ischa naar het geheel kijkt en niet alleen naar een klacht op zich. Door haar deskundigheid en haar persoonlijke, enthousiaste aanpak is een afspraak in haar praktijk, voor mij altijd weer een fijn moment en geeft mij hoop dat er oplossingen zijn voor mijn gezondheid!”